Selskapsmeny

SELSKAPSMENY

Vi har en variert selskapsmeny å velge fra.

2-retter 465,- per person 

3-retter 595,- per person

Prisene er basert på at hele selskapet velger lik meny*. Endring i antall må skje senest åtte timer før ankomst. Eventuelle reduksjoner etter dette vil bli fakturert. Husk å be alle i selskapet som har en allergi eller intoleranse om å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig.

 

Vi anbefaler å bestille vinpakke. Vinpakkene varierer og er tilpasset til rettene.

Til 3-retter kr 525,- pr person (4 glass pr person)

Til 2-retter kr 345,- pr person (3 glass per person

 

 

MENY 1 

KOKT SJØKREPS

Med hvitløksmør, grillet sitron og dressing

STEKT INDREFILET AV KALV

Stekt med skinke, ost og grønn asparges. Serveres med potet-kroketter og saus.

TIRAMISU

En italiensk dessert 

 

MENY 2 

GRILLET KAMSKJELL

Med ertepuré, bacon og pastinakk-chips

STEKT ANDEBRYST 

Serveres med stekt potet, gulrotpuré, kokt pære i rødvinssirup, stekte druer i honning og appelsinsaus

ISKREM MED SMAK AV LAKRIS

 Toppet med bringebær, marengs og solsikkekjerner

 

MENY 3 

ØSTERS

Av tre ulike varianter 

OVNSBAKT STEINBIT

Serveres med bacon, kokt potet, purreløk og gulrot i strimler, og hvit saus

''UNNIS KAKE''

Nydelig kakestykke laget av øyas beste kakebaker: Unni Karlsen

 

MENY 4 

KALV CARPACCIO

 Med ruccola, parmesan og balsamico

OVNSTEKT TORSK

 Serveres med stekte grønnsaker i fløtesaus

SALT KARAMELL PANNACOTTA

Med karamelliserte hasselnøtter 

 

MENY 5 

LETTRØKT HVALKJØTT

Med ruccola, granateple og rømme

GRILLET NORSK LIMOUSIN ENTRECÕTE 

Serveres med grillede grønnsaker, fløtegratinerte poteter, og rødvinssaus

SORBET MED SMAK AV RABARBARA

Toppet med pavlova, sjokolade og jordbær 

 

MENY 6 

KONGEKRABBE

 serveres i jordskokksuppe

GRILLET LAMMECARRE

 serveres med stekt potet, stekte grønnsaker og brunsaus 

CRÉME-BRULÉE

Toppet med ferske bær

 

Newsletter


You are now subscribed