Vi har en variert selskapsmeny å velge fra.
2-retter 465,- per person
3-retter 595,- per person
Prisene er basert på at hele selskapet velger lik meny*. Endring i antall må skje senest åtte timer før ankomst. Eventuelle reduksjoner etter dette vil bli fakturert. Husk å be alle i selskapet som har en allergi eller intoleranse om å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig.
Vi anbefaler å bestille vinpakke. Vinpakkene varierer og er tilpasset til rettene.
Til 3-retter kr 525,- pr person (4 glass pr person)
Til 2-retter kr 345,- pr person (3 glass per person
MENY 1
KOKT SJØKREPS
Med hvitløksmør, grillet sitron og dressing
STEKT INDREFILET AV KALV
Stekt med skinke, ost og grønn asparges. Serveres med potet-kroketter og saus.
TIRAMISU
En italiensk dessert
MENY 2
GRILLET KAMSKJELL
Med ertepuré, bacon og pastinakk-chips
STEKT ANDEBRYST
Serveres med stekt potet, gulrotpuré, kokt pære i rødvinssirup, stekte druer i honning og appelsinsaus
ISKREM MED SMAK AV LAKRIS
Toppet med bringebær, marengs og solsikkekjerner
MENY 3
ØSTERS
Av tre ulike varianter
OVNSBAKT STEINBIT
Serveres med bacon, kokt potet, purreløk og gulrot i strimler, og hvit saus
''UNNIS KAKE''
Nydelig kakestykke laget av øyas beste kakebaker: Unni Karlsen
MENY 4
KALV CARPACCIO
Med ruccola, parmesan og balsamico
OVNSTEKT TORSK
Serveres med stekte grønnsaker i fløtesaus
SALT KARAMELL PANNACOTTA
Med karamelliserte hasselnøtter
MENY 5
LETTRØKT HVALKJØTT
Med ruccola, granateple og rømme
GRILLET NORSK LIMOUSIN ENTRECÕTE
Serveres med grillede grønnsaker, fløtegratinerte poteter, og rødvinssaus
SORBET MED SMAK AV RABARBARA
Toppet med pavlova, sjokolade og jordbær
MENY 6
KONGEKRABBE
serveres i jordskokksuppe
GRILLET LAMMECARRE
serveres med stekt potet, stekte grønnsaker og brunsaus
CRÉME-BRULÉE
Toppet med ferske bær