.
SELSKAPSMENY
Vår og sommer 2023
Aperitiff meny |
|
Bobler |
Kr 195,- pr person |
1 glass Cava Chic Barcelona Brut og frisk frukt |
|
Deluxe Bobler |
Kr 260,- pr person |
1 glass Champagne Cattier Brut Jordbær dyppet i sjokolade |
|
Stemning |
Kr 350,- pr person |
1 glass Prosecco. Ost og spekefat |
|
Avslappet |
Kr 160,- pr person |
1 glass Nordlandspils. Snacks |
|
Ren Nytelse (Alkoholfri) |
Kr 125,- pr person |
1 glass musserende (Himmelstund el). Fruktfat |
|
Aperitiffpakkene våre selges kun til grupper på 6 eller flere gjester. |
|
Ønsker du ikke en av pakkene våre
|
|
Chic Barcelona Brut |
378,- pr flaske |
Prosecco Serenello |
480,- pr flaske |
Champagne Cattier Brut |
878,- pr flaske |
Champagne Charles Heidsieck Reserve |
1 362,- pr flaske |
For selskap under 6 personer kan man kjøpe glass i baren |
Selskapsmeny |
|
2-retters middag |
Kr 465,- pr person |
Vinpakke for 2-retter |
Kr 345,- pr person |
3-retters middag |
Kr 595,- pr person |
Vinpakke for 3-retter |
Kr 525,- pr person |
Prisene er basert på at hele selskapet velger lik meny.
Endring i antall må skje senest åtte timer før ankomst.
Husk å be alle i selskapet som har en allergi eller intoleranse om å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig. Hva vi kan levere for de med allergi eller intoleranse kan variere alt etter hva vi har på lager.
Vi er ikke en vegetar eller vegansk restaurant, men kan tilrettelegge der det er nødvendig. I slike tilfeller kan det være at annen mat enn det selskapet skal ha blir servert enten før eller etter hovedservering. |
Meny 1 |
Syltet kveite |
Med safran majones, crostini, chilli paprika, gulrøtter og løk (Allergener: 2,6,7,15 ) |
Biffkjake |
Langtidskokt med stekte grønnsaker, potet og rødvin-demiglaze (Allergener: 6, 10) |
Tiramisu |
Italiensk dessert (Allergener: 1, 2, 6) |
Meny 2 |
Kamskjell Carpaccio |
Med granat eple, lime og pære |
Stekt andebryst |
Serveres med stekt potet, stekt pære, blomkål-puré og kirsebær-saus |
Salt karamell pannacotta |
Med karamelliserte hasselnøtter |
Meny 3 |
3 typer laks |
Røkt laks, sukkersaltet laks og stekt laks |
Kalv Involtini |
Stekt med skinke, ost og grønn asparges, potet kroketter, saus |
‘’Unni’s kake’’ |
Islandskake |
Meny 4 |
Kalv Carpaccio |
Litt stekt , med ruccola, parmesan og balsamico |
Stekt tørrfisk |
Serveres med bacon, potetmos, brokkoli- og ertepuré, kokte cherrytomater og safran saus |
Ostekake |
Marengs kake med ost, krem og bær |
Meny 5 |
Lettrøkt hvalkjøtt |
Serveres med ruccola, granat-eple, rome og balsamico |
Gammelsaltet sei |
Serveres med kokte poteter, gulrotstuing og bacon |
Creme brulé |
Med ferske bær |
Meny 6 |
Jordskokksuppe |
Serveres med stekt kjøtt fra kongekrabbe |
Sesongens fisk |
Varierer ved dagens fangs |
Lakrisiskrem |
Serveres med sjokolade, gresskarfrø, bringebær, |
Arnøy Brygge har i mange år servert vårt eget «Havrettsbord» |
|
Skalldyrplate (L) |
Skalldyrplate (XL) |
Kalde retter: |
Kalde retter: |
Varme retter: |
Varme retter: |
Tilbehør: |
Tilbehør: |
Kr 490,- pr person |
Kr 650,- pr person |
Sjømatsaften (XXL)Helaften med havets delikatesser, 5 serveringer. |
|
Kalde retter: |
|
Dagens smak: |
|
Sjømatstårn (kalde retter): |
|
Varme retter: |
|
Dessert: |
|
kr 850,- pr person |
|
Tillegg: |
Lunsj – Kr 250,- pr person |
Fiskesuppe Kremet fiskesuppe med flere typer fisk, og kokt med base laget av tangkrabbe. (Allergener ) |
Chilli con carne Serveres med ris og ost (Allergener ) |
Biffgryte Gryte, servert med potetmos og brokkoli (Allergener ) |
Kyllingsmørbrød Saftig smørbrød med kylling, toppet med chillimajones, salat, bacon og ost og litt ferske grønnsaker (Allergener ) |
Rekesmørbrød Smørbrød med ferske reker, salat majones og, egg og sitron (Allergener ) |
Hvit Bacalao Med karri-fløtesaus og bacon Allergener ) |
Rød Bacalao Klassisk portugesisk, klippfisk, tomat, potet og løk. Med tomatsaus (Allergener ) |
Oversikt allergener: |
|||||
1: Melk |
4.A. Mandler |
6. Gluten |
6.D. Havre |
9. Bløtdyr 10. Selleri |
13. Lupin |
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår innbydende restaurant på Arnøy Brygge.Vi har et godt vinkart og en bar med et utvalg som er langt over snittet i bransjen med utsøkte drikkevarer utvalgt fra hjertet med kjærlighet for den gode nytelsen. |