Selskapsmeny

.

ø

SELSKAPSMENY
Vår og sommer 2023

Aperitiff meny

Bobler                               

Kr 195,- pr person

1 glass Cava Chic Barcelona Brut og frisk frukt

Deluxe Bobler       

Kr 260,- pr person

1 glass Champagne Cattier Brut Jordbær dyppet i sjokolade

 

Stemning                  

Kr 350,- pr person

1 glass Prosecco. Ost og spekefat

Avslappet                          

Kr 160,- pr person

1 glass Nordlandspils. Snacks

Ren Nytelse (Alkoholfri)

Kr 125,- pr person

1 glass musserende (Himmelstund el). Fruktfat

Aperitiffpakkene våre selges kun til grupper på 6 eller flere gjester.

Ønsker du ikke en av pakkene våre
kan vi tilby flasker til selskap

Chic Barcelona Brut

378,- pr flaske

Prosecco Serenello

480,- pr flaske

Champagne Cattier Brut

878,- pr flaske

Champagne Charles Heidsieck Reserve

1 362,- pr flaske

For selskap under 6 personer kan man kjøpe glass i baren

 

Selskapsmeny

2-retters middag

Kr 465,- pr person

Vinpakke for 2-retter

Kr 345,- pr person
3 glass pr person

3-retters middag

Kr 595,- pr person

Vinpakke for 3-retter

Kr 525,- pr person
4 glass pr person

Prisene er basert på at hele selskapet velger lik meny.

 

Endring i antall må skje senest åtte timer før ankomst.
Eventuelle reduksjoner etter dette vil bli fakturert.

 

Husk å be alle i selskapet som har en allergi eller intoleranse om å gi beskjed på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig. Hva vi kan levere for de med allergi eller intoleranse kan variere alt etter hva vi har på lager.

 

Vi er ikke en vegetar eller vegansk restaurant, men kan tilrettelegge der det er nødvendig. I slike tilfeller kan det være at annen mat enn det selskapet skal ha blir servert enten før eller etter hovedservering.

 

Meny 1

Syltet kveite

Med safran majones, crostini, chilli paprika, gulrøtter og løk

(Allergener: 2,6,7,15 )

Biffkjake

Langtidskokt med stekte grønnsaker, potet og rødvin-demiglaze

(Allergener: 6, 10)

Tiramisu

Italiensk dessert

(Allergener: 1, 2, 6)

Meny 2

Kamskjell Carpaccio

Med granat eple, lime og pære
(Allergener: 8, 15)

Stekt andebryst

Serveres med stekt potet, stekt pære, blomkål-puré og kirsebær-saus
(Allergener: 1)

Salt karamell pannacotta

Med karamelliserte hasselnøtter
(Allergener: 1, 4 )

Meny 3

3 typer laks

Røkt laks, sukkersaltet laks og stekt laks
(Allergener: 7, 2, 7, 12)

Kalv Involtini

Stekt med skinke, ost og grønn asparges, potet kroketter, saus
(Allergener: 1, 6 )

‘’Unni’s kake’’

Islandskake
(Allergener: 2)

Meny 4

Kalv Carpaccio

Litt stekt , med ruccola, parmesan og balsamico
(Allergener: 1 )

Stekt tørrfisk

Serveres med bacon, potetmos, brokkoli- og ertepuré, kokte cherrytomater og safran saus
(Allergener:1, 6, 7)

Ostekake

Marengs kake med ost, krem og bær
(Allergener: 1, 2, 3)

 

Meny 5

Lettrøkt hvalkjøtt

Serveres med ruccola, granat-eple, rome og balsamico
(Allergener: 1, 7)

Gammelsaltet sei

Serveres med kokte poteter, gulrotstuing og bacon
(Allergener: 1, 7)

Creme brulé

Med ferske bær
(Allergener: 1,2)

Meny 6

Jordskokksuppe

Serveres med stekt kjøtt fra kongekrabbe
(Allergener: 1,8)

Sesongens fisk

Varierer ved dagens fangs
(Allergener: 7)

Lakrisiskrem

Serveres med sjokolade, gresskarfrø, bringebær,
marengs, og karamelliserte solsikkekjerner
(Allergener: 1)

 

Arnøy Brygge har i mange år servert vårt eget «Havrettsbord»
som har blitt viden kjent for god kvalitet og masse mat.
Nytt av året er at vi har laget 2 litt mer nedskalerte versjoner, en lunch og en middag.

Skalldyrplate (L)

Skalldyrplate (XL)

Kalde retter:
Ferske reker og krabbeklør
Brød, majones og smør

Kalde retter:
Ferske reker, Sjøkreps, krabbeklør,
Østers, røkt laks

Varme retter:
Blåskjell m/pommes bistro,
fiskesuppe, dagens fisk.
Dessert.

Varme retter:
Grillet tørrfisk og fiskesuppe
Dessert.

Tilbehør:
Brød aioli, smør og sitron.
(Allergener )

Tilbehør:
Brød aioli, smør, vinegrette og sitron.
(Allergener )

Kr 490,- pr person

Kr 650,- pr person

Sjømatsaften (XXL)

Helaften med havets delikatesser, 5 serveringer.

Kalde retter:
Forrettsplanke med ferske reker, røkelaks, speket hvalkjøtt,
fiskesuppe/bouillabaisse, brød og ailoli.
(Allergener )

Dagens smak:
To smaker
(Allergener )

Sjømatstårn (kalde retter):
2 etasjer med sjømat -Hummer, Sjøkreps, kamskjell, pepperkrabbe, kongekrabbe, østers

Varme retter:
Friterte tørrfiskboller, fiskepinner, og scampi. - hvitvinsdampede blåskjell med curry.
(Allergener )

Dessert:
Dagens dessert.
(Allergener )

kr 850,- pr person

Tillegg:
Ekstra østers kr ? pr stk (pris varierer)
Beluga-kaviar kr ? pr ?gram (pris varierer)
 (Noen produkter kan bli byttet ut pga forskjellig tilgang i løpet av sesongen)

 

Lunsj – Kr 250,- pr person

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe med flere typer fisk, og kokt med base laget av tangkrabbe.

(Allergener )

Chilli con carne

Serveres med ris og ost

(Allergener )

Biffgryte

Gryte, servert med potetmos og brokkoli

(Allergener )

Kyllingsmørbrød

Saftig smørbrød med kylling, toppet med chillimajones, salat, bacon og ost og litt  ferske grønnsaker

(Allergener )

Rekesmørbrød

Smørbrød med ferske reker, salat majones og, egg og sitron

(Allergener )

Hvit Bacalao

Med karri-fløtesaus og bacon

Allergener )

Rød Bacalao

Klassisk portugesisk, klippfisk, tomat, potet og løk. Med tomatsaus

(Allergener )

Oversikt allergener:

1: Melk
2: Egg
3: peanøtter
4: Nøtter

4.A. Mandler
4.B. Valnøtter
4.C. Pistasj
4.D Hasselnøtt

6. Gluten
6.A. Hvete
6.B. Bygg
6.C. Rug

6.D. Havre
6.E. Spelt
7. Fisk
8. Skalldyr

9. Bløtdyr 10. Selleri
11. Sennep
12. Sesamfrø

13. Lupin
14. Sulfitt
15. Løk/hvitløk

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår innbydende restaurant på Arnøy Brygge.

Vi har et godt vinkart og en bar med et utvalg som er langt over snittet i bransjen med utsøkte drikkevarer utvalgt fra hjertet med kjærlighet for den gode nytelsen.

 

Newsletter


You are now subscribed