a la carte

 

ø

À LA CARTE

ÅPNINGSTIDER 2024

 

 

Fredag: 12:00 – 16:00 (Sjømatsaften 18:30)

Lørdag: 12:00 – 20:00 (A la carte)

Søndagsbuffee 14:00 – 17:00


MENY

 

        

Forretter

Ferske Østers…(når tilgjengelig)                                

Kr   40,- pr stk

Anbefalt vin: Champagne – Chablis

Capresesalat       

Kr 180,-

Tomat, mozarella olivenolje, basillicum    

 

Bruschetta                     

Kr 180,-

Ristet brød med hvitløk, hakket tomat, løk, basilikum

Barfjøl                              

Kr 345,-

Med oster og spekemat, tørrfiskboller, pesto, oliven, aioli og litt søtt.
Serveres med vårt eget knekkebrød. Denne passer for deling på bordet.

Ferske reker som forrett/deles på bordet

Kr 285,-

1 liter (nok til 4 pers) Reker fra Gildesjø/Vollan serveres med loff, smør, majones og sitron

 

 

Hovedretter

Hummer

Kr 650,-

Fersk kokt hummer, serveres med brød, aioli, chilimajones og sitron

Fiskesuppe

Kr 280,-

Vår kjente fiskesuppe, kremet, med base kokt på tangkrabbe
og forskjellige fisketyper, avhenger hva fangsten bringer. 

Dagens fisk

Kr 345,-

Dagens fisk avhenger hva fangsten bringer.

Dagens Kjøtt             

Kr 370,-

Dagens kjøtt avhenger av årstider og hva som er tilgjengelig.

Blåskjell

Kr 285,-

Hvitvinsdampende blåskjell i fløte-currysaus, serveres med pommes bistro, brød og aioli

Ferske reker

Kr 285,-

1 liter Reker fra Gildesjø/Vollan serveres med loff, smør, majones og sitron

Rekesmørbrød

Kr 245,-

Kyllingsmørbrød

Kr 245,-

ARNØY BRYGGE Burger

Kr 255,-

Deilig og saftig hjemmelaget burger med bacon, cheddar, salat,
sylteagurk, tomat. Serveres med Pommes bistro,  og ketchup.

ARNØY BRYGGE Fiskeburger

Kr 245,-

Deilig og saftig hjemmelaget fiskeburger med salat, tomat krabbemajones
og Pommes bistro.

Bacalao (dagens)

Kr 280,-

Dagens bacalao er rød eller hvit alt etter kokkens humør. (begge betyr at kokken er glad)

Fish & Chips

Kr 255,-

Vår egen Fish & Chips. Torsk eller Uer stekt i Nordlandspils-tempura.
Serveres med remulade, sylteagurk, sitron og ertepuré. 

Tilbehør:

Kr 40,- pr stk 

(Majones, Remulade, Aioli, Chilimajones, sweet chilli saus og karamellisert løk)

 

Barnemeny

Fiskepinner (Fish & Chips  

Kr 120,-

Fiskepinner lagd av fersk fisk, serveres med pommes bistro, tomat og agurk

Kyllingnuggets

Kr 120,-

Serveres med pommes bistro, tomat og agurk

Småpølser

Kr 120,-

Småpølser, serveres med pommes bistro, tomat og agurk   

Spagetti Bolognese 

Kr 120,-

Småpølser, serveres med pommes bistro, tomat og agurk

Chips

Kr 100,-

Pommes bistro med ketchup

Tilbehør:

Kr 40,- pr stk 

(Majones, Remulade, Aioli, Chilimajones, sweet chilli saus)

 

Peanøtter, Chilinøtter, cashewnøtter

Kr 60,- pr stk 

                                         

Barn defineres som under 13 år/tom 12 år

 

 

Desserter

Dagens desserter

Kr 145,-

Desserter varierer fra uke til uke, spør servitøren.

 

«Italiensk» is fra Kulinaris (ikke alle dager)

Kr 50,-

 

De dager det er større selskap eller sjømatsaften om kvelden
serveres Á la Carte til kl 16:00
(seneste bestillingstid)

Newsletter


You are now subscribed