lokale

Lys

bord

anlegget

mat

burger

Båt

Dekket bord

Reker terasse

Arnøy Brygge burger

RESTAURANTEN

Restauranten er åpen for besøkende fra onsdag til lørdag fra klokka 12:00 til 20:00. På søndager har vi søndagsbuffé fra kl 14:00 til 16:00. (Og a la carte etter 16) Vi har god plass på gjestebrygga, og ønsker alle velkommen til å ta turen innom!

ÅPNINGSTIDER SOMMER 2022:

ONSDAG - LØRDAG kl 12:00 - 20:00 (A la carte)

SØNDAG kl 14:00 - 20:00 (Søndagsbuffé) (Buffé 14-16, A la carte 16-20)

ab

Vår restaurant er sentral i anlegget og har alle rettigheter. Her serveres det god mat i hyggelige omgivelser. Restauranten passer for små og større arrangementer opp til 130 personer. Vi har også 2 møterom , og lokalet kan også brukes til konferanse eller foredrag for større grupper da den er utstyrt med audio og videoutstyr

Restauranten er også åpen hele året for grupper som forhåndsbestiller. Ta kontakt for et arrangement som passer akkurat deres ønsker.

Vi har en variert meny å velge fra, men vi kan selvfølgelig tilpasse etter ønsker og behov. Det er f.eks veldig populært å få tilberedt egenfisket fisk hvis dere er på fisketur med våre båter og fiske-guide.

Vi har også scene med fullt PA-anlegg og instrumenter og vi kan ordne underholdning for enhver smak.

 

SJØMATSAFTEN m/LIVE MUSIKK 2022 PÅ ARNØY BRYGGE

Hver fredag hele sommeren arrangerer vi sjømatsaften, som er er 5-retters servering av havets beste delikatesser her på idylliske Nord-Arnøy. Vi rigger opp på scena og det blir live musikk spilt av band eller trubadur. Vi setter opp transport fra Bodø og retur tilbake når kvelden er omme. Hvis du er ute etter en idyllisk og herlig sommeropplevelse, er du velkommen til oss her på Arnøy Brygge!

Billetter kan du finne her: Sjømatsaften på Arnøy Brygge

 

hh

 

 

Rimantas Juskenas

Sjefskokken selv, Rimantas Juskenas

Newsletter


You are now subscribed