Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

Havrettsbord

SJØMATSAFTEN M/ LIVE MUSIKK PÅ ARNØY BRYGGE

Vi er stolte av suksessen vi har hatt med vårt fantastiske Havrettsbord. Siden vi lanserte har vi stort sett vært fullbooket hver gang, og tilbakemeldingene fra våre gjester har vært utrolig gode. Vi fortsetter suksessen også i år, -hele sommeren til midten av september.

På en sjømatsaften hos oss, kan du nyte nydelig sjømat av alle slag. 

Det er 5 serveringer:

 

 

FORRETT
Planke med ferske reker, røkelaks, speket hvalkjøtt, fiskesuppe, brød og ailoli.

DAGENS SMAK
To små delikatesser som en liten smak før hovedretten. Varierer fra hva kokken bestemmer

HOVEDRETT
Et sjømatstårn som består av 3 etasjer med sjømat.

Hummer, Sjøkreps, ferskvannskreps, kamskjell, pepperkrabbe og kongekrabbe. På toppen er det fiskepinner, friterte tørrfiskboller, og fritert scampi.
 

Hvitvinsdampede blåskjell med curry.

DESSERT
Dagens dessert.

 



Vi har satt opp egen transport fra Bodø kl 17:00 (fra Ambulansekaia) og retur til Bodø er fra Arnøy Brygge kl 24:00

Vi har også gjestebrygge for de som ønsker å komme med egen båt.

Vi ordner også transport fra/til andre steder i området. Hvis dere er en gjeng som vil komme fra f.eks Våg, Fugløy, Fleinvær eller Inndyr så ordner vi det. Ta kontakt

 

PRAKTISK INFORMASJON

  • Avgang fra Bodø kl 17:00 med charterbåt fra Ambulansekaia (Redningsskøyta)

  • Ankomst Arnøy Brygge 17:30-17:45

  • Mat serveres fra kl 18:30 og avsluttes med dessert

  • Live Musikk fra ca 21:30 

  • Åpen bar med alle rettigheter 

  • Avgang fra Arnøy Brygge ca kl 24:00

  • Ankomst Bodø ca 00:30-00:45

 

PRISER 2022 

  • Sjømatsaften inkl Live musikk 990,- per person

  • Sjømatsaften inkl Live musikk og transport t/r Bodø: 1590,- per person

Bedrifter kan også booke sjømatsaften utenom våre offisielle arrangementer på fredager, prisen er da kr 850,- pp, forutsatt at det er minimum 10 personer med i selskapet

 

BOOK BILLETT TIL SJØMATSAFTEN HER

Newsletter


You are now subscribed