På Arnøy Brygge har vi 15 aluminiumsbåter til utleie, og disse egner seg perfekt til havfiske!

Båttyper:

AluJeep 21,5 ft / 70 HK motor - pris per døgn kr 1500,- / per uke kr 1100,-

Kaasbøll 22,5 ft / 80 HK motor - pris per døgn kr 1600,- / per uke kr 1200,-

Kværno 22 ft / 115 HK motor - pris per døgn kr 1800,- / per uke kr 1600,- 

Guidebåt: Arronet (200 HK) 

Bårforsikring - pris kr 600,- (Obligatorisk ved leie av båt) 

Vi foretrekker at fiskegjester sjekker enten inn eller ut på en Onsdag. Ved leie av boenhet og båt i 7 dager blir døgnprisen rimeligere.

fiskeguide

Ta med vennegjengen, lei en rorbu/leilighet og nyt den norske luften ute på havet. Mange har fått storkveita i områdene rundt

Arnøy Brygge tilbyr det beste havfiske med guide og du er garantert gode opplevelser på havet med oss!

Man kan også leie guide hos oss! Våre guider har lang erfaring vet hvor storfisken kan fanges. Anlegget ligger vi sentralt plassert i et fiskerikt område med mange profesjonelle fiskere. Vi har til og med et fiskemottak like i nærheten. Havfiske med guide er tilgjengelig fra mai til september.

I forhold til fiskeutstyr er en god stang og snelle basis. Generelt sett vil en stang i klassen 15 til 30 lb være bra nok. Når det gjelder snelle er god brems, utveksling og linekapasitet viktig. Samt at snella skal passe til stangen. Shimano TLD sneller passer for eksempel fint til allround havfiske gjerne i størrelsen 15-30. Et rimelig kraftig snøre av multifilament med en fortom av monofilament er standard. Generelt er det fint å ha rundt 500 meter line tilgjengelig på snella. Når det gjelder jigging, trolling eller andre metoder er det generelt sett smart å ha et godt og variert utvalg siden havet her er fullt av ulike fisketyper.

Kveita liker godt "ekte" agn i form av en makrell eller sei som er rigget til. Ellers er pilker og jigger mest brukt. Størrelsen på pilker og jigger (shad) er gjerne fra 125 gr og oppover til 750 gram. Mest brukt er nok størrelsen 200-300 gram.

Wobblere er undervurderte og kan fange mange ulike arter. Generelt sett brukes disse til sjøørret og laksefiske. Store wobblere kan med hell brukes til storsei, torsk og kveite.

Ingen grunn til å stresse, for vi vet hva slags utstyr du trenger og har alle de beste tips for havfiske. Vi har masse fiskeutstyr i butikken vår, og har stenger, dresser og annet utstyr til utleie. Alle fasiliteter du trenger for en helhetlig og god opplevelse. 

Kveite

Pris på havfiske og fisketurer?

Er dere en bedrift, gruppe eller familie, vi lager gjerne tilbud som passer akkurat dere. For å gjøre det enkelt syr vi sammen en totalpakke slik at du slipper å tenke på annet enn å nyte opplevelsen!

 

Planlegg din fiskeopplevelse i dag 

Kontakt oss så hjelper vi deg med å planlegge din fiskeopplevelse. Vi tilrettelegger transport, overnatting, fasiliteter og utstyret du trenger.

prices

Fiskeferie - 7 netter med båt

I menyen under kan du bestille en pakke med 7 netter overnatting i rorbu + leie av 1 valgfri båt hele uka