anlegget

Ap3

OVERNATTING

På Arnøy Brygge har vi leiligheter, rorbuer og rorbusuiter til utleie for overnatting på turen din. Vi er opptatt av at oppholdet ditt skal ha en helhet. Å sove godt er viktig for å få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.

 

RORBUSUITER

Luksuriøse rorbusuiter med høy standard. Disse inneholder 5 dobbeltrom. Sengene kan flyttes sammen til dobbeltseng hvis man ønsker. Alle rom har bad inne på rommet og tilsvarer hotell-rom.

rorbusuiter

Disse rorbusuitene er utstyrt med felles oppholdsrom med stue og spisebord for 10 personer. Nydelig stor balkong med glassrekkverk som både sikrer utsikt, lys inn og fungerer som levegg mot sniktrekk. Det er egne boder for oppbevaring og tørking av fiske/fritidsklær.

Rorbusuitene er ikke klargjort for selvhushold og når man bor her spiser man i restauranten. Ved opphold lengre enn to netter utføres daglig renhold. Det er selvfølgelig inkludert sengeklær og håndklær. Rorbusuitene har bluetooth-høytaler, internetttilgang og smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting.

1 etasje: 2 soverom / 4 sengeplasser. Bad med toalett og dusj på hvert av rommene. For fiskegjester / aktive gjester har vi tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

2 etasje: 2 soverom / 4 sengeplasser. Bad med dusj og toalett på hvert av rommene. Oppholdsrom med utgang til terrasse. Smart-TV med norske kanaler og mulighet for casting. Kjøkken utstyrt med kaffekopper, glass og vinglass.

 

RORBUER

Våre standard rorbuer og leiligheter har gjennomgående god standard med gulv-varme, flotte bad, og rom med 2 senger.

rorbu

 Sengene er oppredde og det følger med to håndklær pr seng. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt man trenger for å lage mat selv. Internettilgang og Smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting 

 

1 etasje: Oppholdsrom med utgang til terrasse. Smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj/toalett. For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

2 etasje: Bad med dusj/toalett, 4 soverom / 8 sengeplasser.

 

LEILIGHETER

"Notbrygga” består av 4 leiligheter. To leiligheter i første etasje, en leilighet i andre og en leilighet i tredje etasje.

apartment3

Leilighetene har gjennomgående høy standard med fine bad, kjøkken og rom med 2 senger. Internettilgang og Smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting. Sengetøy og håndklær er selvfølgelig inkludert i alle leilighetene. 

1. etasje: 2 leiligheter som hver inneholder kjøkken, bad med toalett, toalettrom, 2 soverom/4 sengeplasser. Disse to leilighetene har "connecting-door", dvs at det er en dør mellom som kan åpnes hvis to grupper ønsker å bo hver for seg, men samtidig ha bedre kontakt. Stor vestvendt terrasse ut mot havnen. 

2. etasje: 4 soverom/8 sengeplasser. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 1 bad med toalett og dusj og 1 ekstra toalettrom. Oppholdsrom med utgang til terrasse og balkong. Internett-tilgang og smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting. For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

3.etasje: 3 soverom, 6 sengeplasser. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 1 bad med dusj og toalett og 1 ekstra toalettrom. Oppholdsrom med utgang til terrasse og balkong.  Flatskjerm med parabol. Internett tilgang inkludert, og smart-TV med norske kanaler (NRK) og mulighet for casting. 

For fiskegjester / aktive gjester har vi laget tilhørende utebod for oppbevaring/tørking av yttertøy, fiskeutstyr, etc.

Newsletter


You are now subscribed